2012. április 24., kedd

Polgárháború? S éppen Gyöngyöspatán?

A hír persze majdnem igaz. Igaz, csak nem épp' polgárháború, hanem vulgár húbáró készül és nem Gyöngyöspatán, hanem Hangyapöstön (szerk: lehet, hogy a betűket összekevertük ... sebaj ... így is ugyanazt jelenti). Azért olvassuk és nézzük is meg a felvételt, majd ismerkedjünk egy kicsinykét a viharral a parlamenti biliben legalul, ahova az a bizonyos, avagy nevezetes, avagy - ha tetszik - "óminózus" kisujj is beleér - talán - legvégül!

Polgárháború készül Gyöngyöspatán? - videó

Gyöngyöspata jobbikos polgármesterének, Juhász Oszkárnak a lemondását követelték mintegy százan hétfőn este a Heves megyei községben.

munkatársunktól - 2012.04.24. 09:52
forrás (megjegyzés: ahol megtekinthető, hogy a polgárháborús vulgár húbáró hogyan is készül):

Gyöngyöspata jobbikos polgármesterének, Juhász Oszkárnak a lemondását követelték mintegy százan hétfőn este a Heves megyei községben.

Farkas János, a helyi cigány kisebbségi önkormányzat vezetője az április 19-én nyilvánosságra hozott hangfelvétel kapcsán - amelyen Juhász Oszkár egy polgárháború lehetőségéről beszél korábbi kampányfőnökével és két másik személlyel - azt követelte: Juhász Oszkár haladéktalanul mondjon le.

A demonstrációt követően a szervezők átadták azt a petíciót, melyben a polgármestert lemondásra szólítják fel és arra kérik a község képviselő testületét határolódjanak el a polgármestertől.

A faluvezető a történteket "gumicsontnak" nevezte, a hangfelvételt követő felháborodás pedig egyenesen a "gondolatrendőrséget" juttatja eszébe.
----------------------------------- eddig az egyik hír -------------------------------------------

Ám a Kisalföld mai híradásába belefért még egy újabb hír is erről "A gyöngyöspatai konfliktusról kezdődött parlamenti vita címmel: http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/a_gyongyospatai_konfliktusrol_kezdodott_parlamenti_vita/2276144/

Ennyi talán elég is lesz a há' borús hú' bárókbúl.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése