2012. április 5., csütörtök

A kilakoltató magabiztosabb, mint a biztosító rendőr

Újabb kilakoltatás - rendőri segédlettel, bírósági végzés nélkül!
2012-04-05 07:22:54, forrás: Füzesabonyi Hírhatár
Újabb kilakoltatás - rendőri segédlettel,
bírósági végzés nélkül!
Újabb, rendőri segédlettel kivitelezett kilakoltatás történt a szerdai napon. Az eseményről tudósító olvasónk maga is átélt egy olyan kilakoltatást, ahol „druidok”, azaz „roham-rendőrök” által beszakított kapun keresztül jutott be az otthonukba a végrehajtó úgy, hogy a tartozásuk rendezése az eljárás alatt is folyamatban volt a bíróságon, ítélet – tehát a végrehajtó felhatalmazása az eljárásra – nem volt. Most a tegnapi nap eseményeiről tudósít:

„2012. április 4. szerda XVI. kerület Marcell utca 37. Végrehajtó: Dienes Árpád László ifj. és két  martalóca. A kivégzés végrehajtását kérő: a Cg.13-09-130307 cégjegyzékszámú Halom-ház Invest Ingatlanforgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság (2315 Szigethalom, Mű út 222.) két pribékje (autójuk  lefotózva). Becz úrnak szállítmányozási cége van, ha már elvették az otthonunkat, akkor legalább van, aki elszállítsa a holmijainkat!

A végrehajtó bírósági végzés nélkül  foganatosította a kilakoltatást rendőri segédlettel. A végrehajtó a részére átadott végrehajtás elleni kifogást el sem olvasta. A jogi képviselővel nem volt hajlandó tárgyalni. Az eljáró bírósági titkár: dr. Boda János Péter nem volt hajlandó a végrehajtó intézkedését megállítani (milyen ismerős),  annak ellenére, hogy tudta, nincs bírósági végzés a végrehajtónál.
A forráscikkben a helyszíni felvétel is megtekinthető.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése