2012. április 9., hétfő

Fejérben lesz az első köztéri Horthy Miklós szobor avatása

Tisztesség adatik a tisztességnek Csókakőn, Fejérben ...

... az utolsó velejéig tisztességes, tisztségében talpig becsületes tisztviselőnek, az Apostoli Magyar Királyság utolsó kormányzójának, Horthy Miklósnak.

2012. június 16-án - délelőtt 10 órától este 10 óráig tartó egész napos rendezvény keretében - 16 órakor, Csókakőn négy testvéri szövetségben működő szervezet,
  • a Fejér Szövetség (FEJSZE),
  • a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM),
  • a Magyar Nemzeti Gárda (MNG) és
  • a Vértesalja Gyermekei Baráti Társaság (VAGY BT)

rendezésében, a Csókakői Önkormányzat védnöksége alatt avatjuk Magyarország első köztéri Horthy Miklós szobrát, a Vitéz nagybányai Horthy Miklós kormányzóról készült bronzosított mellszobrot.

Régóta várjuk ezt a napot, nem egyszer méltattuk érdemei szerint a kormányzót, részleteztük munkásságát. Amennyiben valamely olvasónk nem tudna eleget arról, hogy ki volt utolsó hiteles Nemzetfője, annak többet és jobbat nem ajánlhatunk, minthogy sürgősen olvassa el mindazt, amit honlapunkról megtudhatott, aki minket követett, avagy olvasott! 

2010. december 5. SZÁMOK és VETÉSEK 
2010. november 17. A Nemzet Székelykapuja - avató 
2011. május 15. Dicsőség a hősöknek!

Csak ennyi! Nem több az, amit - a kedves olvasó - tőlünk Horthy Miklós kormányzóról olvashatott, nézhetett és hallhatott. S ez bizony nem kevés. Nagyon is biztató, hogy az utolsó velejéig tisztességes magyar kormányzóra emlékezve Magyarországon elsőként éppen Fejér megye köztéri szobrot - szobrot, amely a kormányzóról mintáztatott - "kaphat" ott, Csókakőn! Tisztelet a Vértesalja Gyermeki Baráti Társaságnak, s minden pártoló tagjának


Fejér Szövetség Sajtószolgála

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése